De praktijk

Wie zijn de therapeuten:

 

Hallo, ik ben Ria Hartveld. Klik op mijn foto voor meer informatie

Ria Hartveld: In 1978 ben ik afgestudeerd en sinds 1980 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Koudstaal. Met veel plezier probeer ik een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in oorzaak en gevolg van de pijnklacht en het bewegingsprobleem. Om samen met de cliŽnt door middel van vooral oefentherapie en ook begeleiding en advisering, de klacht weg te nemen of te verminderen. Fysiotherapie voor ouderen heeft mijn speciale belangstelling. Ik ben opgeleid als thuiszorgfysiotherapeut. Het doel is cliŽnten zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier in de eigen leefomgeving te laten functioneren. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van bekkenpijn/functieklachten en in manuele lymfedrainage /oedeemtherapie. Voor beide gebieden heb ik regelmatig extra scholing gevolgd. Ik ben opgenomen in het Kwaliteitsregister van het KNGF als Algemeen Practicus en als Oedeemtherapeut en voldoe aan de kwaliteitseisen die daarvoor worden gesteld.

Hallo, ik ben Marjolein van Knotsenburg. Klik op mijn foto voor meer informatie

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Marjolein van Knotsenburg en ik heb 40 jaar gepraktiseerd als fysiotherapeut. Mijn specialisatie was vooral het werken met ouderen. Al geruime tijd geef ik, samen met mijn collega, fysiogym aan de bewoners van het verzorgingshuis de Lindenhof . Ook voor de aanleunwoningen organiseer ik fysiogymlessen. De reacties op de lessen zijn altijd erg positief. Als fysiotherapeut ben ik met pensioen, maar met de Fysiogym ga ik door met veel plezier.

Uiteraard zijn alle fysiotherapeuten opgenomen in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie